Acest site foloseste cookie-uri tehnice/functionale necesare pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra necesare funtionarii si accesarii acestui site. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra. Prin accesarea si navigarea pe acest site nu sunt colectate automat date personale de identificare fara consimtamantul sau acordul dvs. Detalii: https://www.perfectaonline.ro/CONFIDENTIALITATE-a3_4.htm

Categorii Produse

BRANDURI COMERCIALIZATE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IN PROMOTIE

CONTACTE

ARAFURA SRL
Str. Bucuresti Nr.25 Constanta
tel: 0241.512.900
fax: 0241.512.900
scrieţi-ne
CIF: RO13791411
J13/854/2001

» CONFIDENTIALITATE
CONFIDENTIALITATE

Politica de utilizare Cookies

Ce este un Cookies.

  • Cookie-urile sunt fișiere text foarte mici ce sunt salvate în browser-ul tău atunci când vizitezi un website.
  • Folosim cookie-uri pentru mai multe scopuri, dar și pentru a îți oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă (de exemplu, să reținem datele tale de logare în cont).
  • Îți poți modifica preferințele și poți refuza ca anumite tipuri de cookie-uri să nu fie salvate în browser în timp ce navigezi pe website-ul nostru.
  • Deasemenea poți șterge cookie-urile salvate deja în browser, dar reține că in acest caz este posibil să nu poți folosi anumite servicii sau functionalitati ale website-ul nostru.

Cookie-uri stric necesare.

  • Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru a putea beneficia de serviciile si functionalitatile disponibile pe website-ul nostru.
  • Fără aceste cookie-uri nu poți folosi anumite funcționalități ale website-ului nostru.

Cookie-uri functionale / tehnice.

  • Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a-ți asigura o experiență personalizată pe website-ul nostru și pentru salvarea alegerilor pe care le faci când folosești website-ul nostru.
  • De exemplu, putem folosi cookie-uri funcționale pentru a salva preferințele tale legate de limba website-ului nostru sau datele de logare.
  • Cookie-urile tehnice sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului.
  • Acestea permit accesul la spațiile protejate din site prin intermediul informațiilor de identificare (nume de utilizator și parola).

Cookie-uri de analiză și performanță.

  • Acest tip de cookie-uri sunt folosite pentru a colecta informații în vederea analizării traficului pe website-ul nostru și modul în care vizitatorii noștri folosesc website-ul.
  • De exemplu, aceste cookie-uri pot urmări cât timp petreci pe website sau paginile pe care le vizitezi, motorul de cautare utilizat, ceea ce ne ajută să înțelegem cum putem îmbunătăți website-ul pentru tine.
  • Google Analytics generează un cookie cu un identificator unic care colectează adresa IP pentru a cunoaște orașul din care vă conectați, dar fără să cunoască si colecteze informatii despre calculatorul folosit sau persoana fizică.
  • Informațiile astfel colectate nu identifică individual vizitatorii.

Cookie-uri pentru marketing și publicitate

  • Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a-ți afișa reclame cât mai pe interesul tău, în funcție de obiceiurile tale de navigare.
  • Aceste cookie-uri, așa cum sunt afișate de furnizori noștri de conținut și/sau publicitate, pot combina informații de pe website-ul nostru cu alte informații pe care furnizori noștri le-au colectat în mod independent cu privire la activitatea ta în rețeaua lor de website-uri.
  • Dacă alegi să ștergi sau să dezactivezi aceste cookie-uri tot vei vedea reclame, dar se poate ca aceste reclame să nu fie relevante pentru tine.
  • Site-ul nostru poate sa conține link-uri către Facebook, Twitter, Google+ și altele, care vă pot permite să partajați informații de pe site cu alte persoane. Când utilizați aceste butoane pentru partajare, este instalat un cookie terț, după ce vă exprimați acordul. Dacă sunteți conectați la rețeaua socială în timpul navigării pe site-ul nostru, butoanele de partajare permit conectarea infomațiilor consultate la contul dumneavoastră de utilizator.

 Cum se pot gestiona cookie-urile?.

  • Există mai multe posibilități de a gestiona cookie-urile.
  • Orice setare pe care o puteți efectua poate schimba navigarea pe Internet și condițiile de acces la anumite servicii care necesită utilizarea cookie-urilor.
  • Puteți alege în orice moment să vă exprimați și să vă modificați opțiunile privind cookie-urile.
  • Fiecare motor de căutare poate fi configurat pentru a permite sau nu prezența cookie-urilor pe dispozitivul dumneavoastră:

     - Pentru Chrome : https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ro

     - Pentru Internet Explorer : http://windows.microsoft.com/fr-fr/internet-explorer/delete-manage-cookies

    - Pentru Firefox : http://support.mozilla.org/fr/kb/cookies-informations-sites-enregistrent?redirectlocale=fr&redirectslug=Gérer+les+cookies

    - Pentru Opera : http://help.opera.com/Windows/10.20/fr/cookies.html

_

Politica de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal în baza consimțământului persoanei vizate de respectivele date în scopul trimiterii mesajelor comerciale și în scopul altor activități de marketing direct ale comercianților de pe internet.

 

Protecția datelor

 

1. IDENTIFICAREA ADMINISTRATORULUI DE DATE ȘI DETALIILE DE CONTACT

   1.1. Administratorul datelor dvs. furnizate prin intermediul platformei online www.perfectaonline.ro este S.C. ARAFURA SRL cu sediul social in Constanta Str. Bucuresti nr.15 Birou 2, judetul Constanta, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J13/854/2001 cu cod de identificare fiscal RO13791411, respectiv inregistrată in registrul pentru evidenţa a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numărul  32578 din 06.08.2014 (denumit în continuare „Administrator”).


   1.2. Detaliile de contact ale Administratorului sunt următoarele: adresa poștală Constanta, Str. Bucuresti nr.25 judetul Constanta, Romania cu cod postal 900161, numar telefon / fax 0241.512.900, adresa de email office@arafura.r

2. BAZA LEGALĂ PENTRU PRELUCRAREA LEGITIMĂ A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    2.1. Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Administratorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor) (denumit în continuare „Regulament”).

 

3. SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    3.1. Scopul colectării si prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal  consta in :

  • Identificarea utilizatorilor si clientilor inregistrati
  • Informarea privind situatia si starea comenzilor
  • Informari pentru evaluarea produselor si serviciilor oferite prin intermediul perfectaonline.ro
  • Emiterea si transmiterea facturilor fiscale
  • Emiterea si transmiterea documentelor de livrare
  • Livrarea produselor comandate prin intermediul perfectaonline.ro
  • Identificarea si rezolvarea anumitor litigii comerciale, accesare si utilizare a magazinului online www.perfectaonline.ro

   3.2. Prin intermediul www.perfectaonline.ro, in momentul in care se creaza un cont sau se lanseaza o comanda, Administratorul de date    colecteaza urmatoarele date cu caracter personal si declara ca acestea sunt utilizate doar in scopurile mentionate la aliniat 3.1 :

  • Nume si Prenume
  • Adresa pentru emitere documente fiscale
  • Adresa de livrare
  • Numar de telefon
  • Adresa de e-mail
  • Adresa IP

   3.3. Nu există nici o decizie individuală, automată a Administratorului de date în sensul articolului 22 din regulament.

4. PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    4.1. Informațiile dvs. cu caracter personal vor fi stocate de către Administratorul de date cat timp aveti un cont pe www.perfectaonline.ro, sau până la retragerea consimțământului dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (în acest scop), sub rezerva de a pastra anumite informatii chiar si dupa inchiderea contului , in situatia in care au fost emise documente fiscale , iar legislatia in vigoare prevede pastrarea anumitor documente si informatii pentru o anumita perioada de timp.

5. ALȚI DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    5.1. Datele dvs. cu caracter personal vor fi divulgate următorilor destinatari:

  • - Compania Bohemiasoft s.r.o. (administratorul serverului/platformei online)
  • - Unihost s.r.o.(administratorul serverului)
  • - Casablanca INT (Operatorul centrului de date)
  • - Fan Courier Express SRL (furnizorul nostru de servicii transport)

    5.2. Destinatarii mai sus mentionati isi desfasoara activitatea in cadrul Uniunii Europene si se supun nomelor impuse de articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE

    5.3. Toate datele cu caracter personal sunt stocate pe servere ce sunt situate doar pe teritoriul Uniunii Europene.

    5.4. Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate si catre anumite organe de control sau fiscale ale statului , abilitate pe teritoriul Romaniei, conform prevederilor legale din Romania in baza unei cereri in acest sens sau in baza unor obligatiuni in cazul documentelor fiscale emise pe teritoriul Romaniei.

 

6. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE DE RESPECTIVELE DATE

    6.1. În conformitate cu termenii și condițiile stipulate în Regulament, aveți dreptul de a solicita administratorului dvs. accesarea, rectificarea sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal sau limitarea prelucrării acestora, dreptul de a face obiecții la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal.


    6.2. Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal acordat Administratorului de date. Totuși, acest lucru nu afectează legalitatea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal bazată pe consimțământul dvs. înainte de retragerea acestuia. Consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi retras prin e-mail la adresa office@arafura.ro sau prin scrisoare transmisa prin posta sau curierat la adresa sediului fiscal situat in Constanta, Str. Bucuresti nr.25 judetul Constanta, Romania cu cod postal 900161.


    6.3. În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau Regulamentul au fost încălcate, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, respectiv la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania / Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;   e-mail:anspdcp@dataprotection.ro

     6.4. Nu aveți obligația de a furniza datele dvs. cu caracter personal. Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal nu este o cerință contractuală legală și nu este necesară pentru încheierea unui contract.

 


VA MULŢUMIM CA AŢI ACCESAT PERFECTAONLINE !


 

- Avem o experienta in vanzarea retail de peste 16 ani, motiv pentru care acordam o importanta deosebita informatiilor pe care le prezentam in aceasta pagina, dumneavoastra ca client. Va rugam sa ne sesizati orice neclaritate sau greseala in informatia prezentata in aceasta pagina la adresa de e-mail office@perfectaonline.ro .

NjhmZGI0