Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

BRANDURI COMERCIALIZATE


 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEL MAI VÂNDUT

Preţul nostru 59,00 LEI
Stoc DA

NOUTĂŢI

arr3Colectia FANTASY FRIENDS   Colectia Fantasy Friends by DP Collection este complexa. Designul produselor este conceput... arr3Colectia PREMIUM Colectia PREMIUM by DP Collection este inovatoare si raspunde cu adevarat nevoilor consumatorilor... arr3Colectia URBAN CARS JR.   Colectia Urban Cars Jr. by DP Collection este complexa si creativa.   Designul produselor... arr3Colectia KINDER CHIC Colectia Kinder Chic by DP Collection este complexa si creativa.   Designul produselor este...

CONTACTE

ARAFURA SRL
Str. Bucuresti Nr.25 Constanta
tel: 0241.512.900
fax: 0241.512.900
scrieţi-ne
CIF: RO13791411
J13/854/2001

» CONFIDENTIALITATE
CONFIDENTIALITATE

Politica de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal în baza consimțământului persoanei vizate de respectivele date în scopul trimiterii mesajelor comerciale și în scopul altor activități de marketing direct ale comercianților de pe internet.

 

Protecția datelor

1. IDENTIFICAREA ADMINISTRATORULUI DE DATE ȘI DETALIILE DE CONTACT

   1.1. Administratorul datelor dvs. furnizate prin intermediul platformei online www.perfectaonline.ro este S.C. ARAFURA SRL cu sediul social in Constanta Str. Eliberarii Nr.30 Bl.DR12 ,Sc.A ,Ap.8, judetul Constanta, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J13/854/2001 cu cod de identificare fiscal RO13791411, respectiv inregistrată in registrul pentru evidenţa a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numărul  32578 din 06.08.2014 (denumit în continuare „Administrator”).


   1.2. Detaliile de contact ale Administratorului sunt următoarele: adresa poștală Constanta, Str. Bucuresti nr.25 judetul Constanta, Romania cu cod postal 900161, numar telefon / fax 0241.512.900, adresa de email office@arafura.r

2. BAZA LEGALĂ PENTRU PRELUCRAREA LEGITIMĂ A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    2.1. Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Administratorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor) (denumit în continuare „Regulament”).

 

3. SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    3.1. Scopul colectării si prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal  consta in :

  • Identificarea utilizatorilor si clientilor inregistrati
  • Informarea privind situatia si starea comenzilor
  • Informari pentru evaluarea produselor si serviciilor oferite prin intermediul perfectaonline.ro
  • Emiterea si transmiterea facturilor fiscale
  • Emiterea si transmiterea documentelor de livrare
  • Livrarea produselor comandate prin intermediul perfectaonline.ro
  • Identificarea si rezolvarea anumitor litigii comerciale, accesare si utilizare a magazinului online www.perfectaonline.ro

   3.2. Prin intermediul www.perfectaonline.ro, in momentul in care se creaza un cont sau se lanseaza o comanda, Administratorul de date    colecteaza urmatoarele date cu caracter personal si declara ca acestea sunt utilizate doar in scopurile mentionate la aliniat 3.1 :

  • Nume si Prenume
  • Adresa pentru emitere documente fiscale
  • Adresa de livrare
  • Numar de telefon
  • Adresa de e-mail
  • Adresa IP

   3.3. Nu există nici o decizie individuală, automată a Administratorului de date în sensul articolului 22 din regulament.

4. PERIOADA DE STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    4.1. Informațiile dvs. cu caracter personal vor fi stocate de către Administratorul de date cat timp aveti un cont pe www.perfectaonline.ro, sau până la retragerea consimțământului dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (în acest scop), sub rezerva de a pastra anumite informatii chiar si dupa inchiderea contului , in situatia in care au fost emise documente fiscale , iar legislatia in vigoare prevede pastrarea anumitor documente si informatii pentru o anumita perioada de timp.

5. ALȚI DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    5.1. Datele dvs. cu caracter personal vor fi divulgate următorilor destinatari:

  • - Compania Bohemiasoft s.r.o. (administratorul serverului/platformei online)
  • - Unihost s.r.o.(administratorul serverului)
  • - Casablanca INT (Operatorul centrului de date)
  • - Fan Courier Express SRL (furnizorul nostru de servicii transport)

    5.2. Destinatarii mai sus mentionati isi desfasoara activitatea in cadrul Uniunii Europene si se supun nomelor impuse de articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE

    5.3. Toate datele cu caracter personal sunt stocate pe servere ce sunt situate doar pe teritoriul Uniunii Europene.

    5.4. Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate si catre anumite organe de control sau fiscale ale statului , abilitate pe teritoriul Romaniei, conform prevederilor legale din Romania in baza unei cereri in acest sens sau in baza unor obligatiuni in cazul documentelor fiscale emise pe teritoriul Romaniei.

 

6. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE DE RESPECTIVELE DATE

    6.1. În conformitate cu termenii și condițiile stipulate în Regulament, aveți dreptul de a solicita administratorului dvs. accesarea, rectificarea sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal sau limitarea prelucrării acestora, dreptul de a face obiecții la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal.


    6.2. Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal acordat Administratorului de date. Totuși, acest lucru nu afectează legalitatea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal bazată pe consimțământul dvs. înainte de retragerea acestuia. Consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi retras prin e-mail la adresa office@arafura.ro sau prin scrisoare transmisa prin posta sau curierat la adresa sediului fiscal situat in Constanta, Str. Bucuresti nr.25 judetul Constanta, Romania cu cod postal 900161.


    6.3. În cazul în care considerați că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau Regulamentul au fost încălcate, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, respectiv la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania / Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;   e-mail:anspdcp@dataprotection.ro

     6.4. Nu aveți obligația de a furniza datele dvs. cu caracter personal. Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal nu este o cerință contractuală legală și nu este necesară pentru încheierea unui contract.

 


VA MULŢUMIM CA AŢI ACCESAT PERFECTAONLINE !


 

- Avem o experienta in vanzarea retail de peste 16 ani, motiv pentru care acordam o importanta deosebita informatiilor pe care le prezentam in aceasta pagina, dumneavoastra ca client. Va rugam sa ne sesizati orice neclaritate sau greseala in informatia prezentata in aceasta pagina la adresa de e-mail office@perfectaonline.ro .

NTY1NTA